25 Kasım 2011 Cuma

İzleyiciler...



Dün akşam çok şansız bir akşamdı Göztepe için. Hemen maçın başında yenilen gol, üstelik rakipte deplasmanda Kasımpaşa. Golden sonra ise inanılmaz bir reaksiyon gösterdi takım. Devre bitmeden beraberliği yakaladı hatta biraz şanslı olsa soyunma odasına önde bile girebilirdi. İkinci yarının başı da ilk yarının sonu gibiydi. İki farklı bile öne geçebilirdik ama şanssızlık. tabi gol kaçıran forvetlerimiz de haklı. Bundan önceki maçlarda o kadar az pozisyona girdiler ki kendilerini hazır tutamamaları da gayet normal. Sonra noldu peki. Kasımpaşa hem daha tecrübeli takım hem de geçen sene ligden düşen takımın çekirdeğini de korumuş. Üstünlüğü adım adım ele geçirdiler. Ardından son dakikalarda defansta Fuat'ın hatasından dolayı da golü buldular. Açıkçası dün akşam Göztepe biraz şansızlığının biraz da tecrübesizliğinin kurbanı oldu. Ama aslan payı yine kulübeye tabi.
Tamam takımda çok sakat var, kardo dışılarda kadroyu iyice daralttı kabul. Ama sayın Özkan Hocam defansa hiç yardım etmeyen, devamlı top kaybeden ve sayesinde rakibin sağ tarafımızı otobana çevirmesine neden olan Murat Berge'yi çıkarmak için neden 80. dakikayı bekledin. Herşey bir kenara Ulaç'ınn emeklerine çok yazık olmadı mı? Gelen bütün ataklar bizim sağ taraftan geldi. Biz maçı televizyondan izledik ama hocam sen de maçı kulübeden izledin resmen. Gol yedikten sonra yaptığın değişikliklerse artık çok geçti. Bunları 60'tan sonra yapsaydın takım daha dinamik kalırdı ve bu kadar baskıyı yemezdi. Ayrıca Bradley'den sol açık yaratmaya çalışmak Zihni Sinir'in bile yapmayacağı bir icat.
Sonuç olarak çeşitli nedenlerden dolayı her ne olursa olsun kazanabileceğimiz bir maçı teknik direktörümüz sayesinde kaybettik. Maç sonunda sakatlıkların arkasına sığınmak ancak küçük takımların mazereti olabilir. Teknik direktörün Göztepe'yi çalıştırdığının farkına varması gerekiyor artık. Ayrıca sezon başında alternatifli kadro diye bahsedilen kadronun dün bir kez daha görüldü ne kadar alternatifi bol olduğunu.Bir de her eleştiriye kulak tıkayan ve maçlarda izleyiciden öteye gidemeyen insanların ciddi bir özeleştiri yapma zamanı geldi de geçmiyor mu?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder