16 Kasım 2011 Çarşamba

Hatanın İtirafı

Camiamıza Duyuru15.11.2011
Takımımızın bulunduğumuz dönemi bir an önce atlatıp, hedefi olan yöne doğru en kısa sürede ilerlemesi için teknik heyetin görüşleri doğrultusunda bazı tespitler yapılmış ve bunun neticesinde de bazı kararlar alınmıştır
Bundan sonra iç saha ve dış sahada alınacak her mağlubiyette ve iç sahada alınacak her beraberlik neticesinde tüm oyuncuların kendi maç başları kadar ceza kesilecektir. Ayrıca tüm oyunculara her oyuncunun kendi rakamı ölçüsünde beşer maç başı para cezası kesilmiştir. Buna ilave olarak Korhan Öztürk ve Gürhan Gürsoy’la yollar ayrılarak A2 takımı ile çalışmalara gönderilmiştir. Ayrıca Hafta sonu tedavisine gelmeyen Aydın karabulut’a 6.500 TL para cezası yanında uyarı cezası verilmiştir.
Futbolcularımızdan sorumluluklarının bilincinde olarak gerçek performanslarını ortaya koymalarını ve takım ruhuna uygun olarak hareket etmelerini bekliyoruz.

Yönetim Kurulu


Evet bu haber yaklaşık 45 dakika önce resmi siteden yayınlandı.(link: http://www.goztepe.org.tr/default3.asp?id=1294) 10 hafta önce başlayan için yapılan transferlerden Süper lig patentli ikisi kadro dışı bir diğeri de kadro dışından önceki son uyarı. Sebebi ne olursa şu anda yaşadığımız kaosun ihalesi bu futbolculara kalacak gibi görünüyor şimdilik. "Biz transferlerde hata yaptık" diyor yönetim kısaca ama bu kaçıncı aynı hata. Diğer kadro dışıların devre arasında olacağını düşünüyorum ve gidenlerin yerine yine bir transfer minibüsü gelecektir. O yüzden sezon sonu konumumuz için şimdiden bir fikir söylemek çok zor -tıpkı geçen sezonlarda olduğu- gibi. Direk Süper Lig'e de çıkabiliriz, play-off'lara da kalabiliriz herşey olabilir.
Ama asıl önemli olan ve tartışılması gereken konu yeni yönetimle beraber yapılan onlarca transfer yanlışı. Resmen Göztepe deneme tahtası. Alınan futbolcuların bir kısmı devre arası gönderildi diğerleri de sezon sonu zaten son maçtan önce bavullarını hazırlamış oluyordu. Meşhur scout ekibimiz, acaba kulaktan dolma bilgilerle mi bu oyuncular hakkında rapor veriyor ya da bu oyuncuların bir yerlerden torpili falan mı var? Bu söylediklerimi yanlış anlamayın. Ama aynı futbol direktörü ve aynı teknik direktörün aldığı futbolcunun sadece 5 ay sonra gönderilmesi çok tuhaf bana göre. Dediğim gibi asıl önemli olan konu bu olgudur. Gelenin 5 ayda gönderilmesidir. Yap-boz tahtasına dönen takımdan da beklentilerimiz bu şartlarda sallantıya giriyor. Ayrıca bu kadar badireler atlatmış camiadan da bu kadar çok sabır beklemek ve bu olaylarla sabrını zorlamak bize yapılan bir haksızlıktır.

2 yorum:

  1. Kesinlikle katılıyorum, çok yerinde tespitler, kulüplerimiz artık daha profesyonel eller tarafından yönetilmeli ve şuanki köhnemiş zihniyet derhal terkedilmelidir !!!

    YanıtlaSil
  2. Yorumunuz için teşekkür ederim sayın takipçi

    YanıtlaSil