11 Şubat 2012 Cumartesi

Sorular


Geçtiğimiz hafta içinde Cihat Arslan'ın açıklamaları aylardır bizim yani taraftarın sorularımızın ne kadar haklı olduğunu bir kez daha ortaya çıkardı. Önce geçen seneki takımın dağıtılmasının hata olduğunu sonra da Atatürk Stadı tercihinin ne kadar yanlış olduğunu söyledi teknik direktörümüz Cihat Arslan. Buradan hareketle eski futbol direktörümüz Ali Gültiken'e bazı soruları sormanın zamanı geldi. Öncelikle geçen haftasonu İstanbul derbisinde yayın kuruluşun yorumcusu olmasını yadırgamadığımı söylemem gerekiyor. Herhalde bize burada sadece işini yapmaya çalıştığı izlen,mi verdiği için olabilir. Neyse gelelim sorulara:

  1. Alınan ve gönderilen futbolcularla ilgili kararı tek başına mı veriyordu yoksa teknik direktöre danışıyor muydu?
  2. Bir sene önce şampiyon olmuş kadroyu bozup bir üst ligde daha güçsüz bir kadro oluşturmanın mantığı neydi? 
  3. Kadro ve sistem kurulurken tek yetkili kendisi miydi yoksa teknik direktörden görüş alıyor muydu? 
  4. Kadrodaki eksiklikler daha ilk günden beri ortadayken hiçbir hamle yapılmamasının kadronun yeterli görülmesinden mi yoksa yönetimin karşı çıkmasından dolayı mıdır?
  5. Atatürk Stadı tercihinin mantığı neydi?
  6. Teknik direktör konusunda tek yetkili kendisi miydi yoksa yönetimden gelen her ismi onayladı mı?
Bu soruları çoğaltmak mümkün de bir tane bile cevap alabileceğimizi zannetmiyorum. Şimdi durup dururken neden Gültiken'i eleştiriyorsun, adam zaten bıraktı diyenler olabilir. Eğer Göztepemiz bugün sportif olarak başarısızsa bunun sebebi olan insanların sadece istifa edip -benden sonra tufan mantığıyla- sorumluluktan kurtulmak olmaz. Bu camia bu taraftar bu soruların cevaplarını ilk günden beri fazlasıyla hak ediyor.
Son olarak DişiGözgözler ve genç kardeşlerim Göztepe'nin ne olduğunu bir kez daha herkese gösterdiler. Teşekkürler hepinize.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder