17 Ocak 2012 Salı

Zaman Beklemez



Herşey bir yana Ali Gültiken'e bugüne kadar ki emekleri için bir Göztepeli olarak kendi adıma teşekkür ediyorum. Umarım bundan sonraki hayatında başarılı olur. Ama olmadı. Ali Gültiken kariyerinin paralelinde bir performans sergileyemedi. İlk günden itibaren taraftarla arasına bir set çekmeyi tercih etti. Son zamanlarda bu set kalın bir duvara dönmüştü. Her türlü eleştiriye kapattı kendini. Kendisine mesleki olarak küçük bir dünya yarattı ve bu dünyada camiadan, taraftardan kimseler yoktu. Belki bilinçli bir tercihti bu durum ama Göztepe'de böyle bir şeyin olması imkansıza yakın.
İkinci yarı öncesi teknik direktör değişikliği, ihtiyaçlara rağmen sessiz geçen transfer dönemi ve son olarak da futbol direktörünün istifası. Hatta gelen haberlere göre Göztepe'de artık futbol direktörlüğü diye bir departman da yok. Son maça gelen İmam Altınbaş'ın hem takımın son halinden hem de tribünlerin Ali Gültiken'e olan tepkisine kayıtsız kalmamış olma ihtimali de kuvvetle muhtemel. Unutmadan geçen hafta içi Trt'deki  programa hem idari hem de sportif olarak hiç bir yetkilinin gelmemesi de etkili olmuştur diye düşünüyorum.
Artık Altınbaş'ın da bazı şeylerden memnun olmadığı ve sistemi değiştirmeyi düşündüğüne göre önemli olan bundan sonrası. Merkezle futbol takımının arasındaki iletişim nasıl sağlanacağı en önemli nokta.
her ne karar verilecekse  en kısa zamanda verilsin ve uygulansın. Zaten zamanı iyi değerlendirememek gibi bir hastalığımız var. Bu sefer olmasın. Unutmayalım ki en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder